dimarts, 27 de desembre del 2011

Diorama Pont Freser (IV)

Desprès de varies setmanes amb treballs intermitents, per fi he pogut finalitzar el diorama. A punt de finalitzar les fotos per la revista MasTren, faig aqui un avançament per aquells que em seguiu.

Agraïments especials al Quim Duran i al Josep Tordera, sense ells no haguès estat possible aquest grau de detall a la catenària i a la barana del pont.







A la memòria de la meva tia Teresa, que ens va deixar el dia 19 de desembre.

dilluns, 5 de desembre del 2011

Diorama Pont riu Freser (III)

Avançaments d'aquest cap de setmana:



Seguint els consells d'en Joaquim, vaig donar una mica més de blau al fons del riu abans de tirar la resina.
Després de tapar els costats del riu amb cel.lo i fustes de reforç, vaig tirar la resina. Vaig esperar que comencés la reacció del catalitzador per fer l'efecte de moviment a l'aigüa, remenant la resina amb una fusta. Una mica més i arribo tard, pero l'efecte s'ha aconseguit. Ara haig de fer una segona capa molt més prima per igualar algun defecte i pintar amb una mica de blanc per fer l'efecte d'escuma.

Mentre s'assecava la resina, vaig començar a fer els arbres, amb fil de coure de cable eléctric. Un cop format el tronc i les branques, s'ha de recobrir amb pasta de modelatge, vaig fer servir Putty de Tamiya, amb un pincell moll d'acetona.



Proper pas: pintar el tronc i possar les fulles als arbres.

Els postes de catenària ja són al taller de pintura d'en Joaquim per fer-li la imprimació i acabat final amb verd oliva segons m'ha dit. De moment no hi ha foto, fins tenir l'acabat final amb pintura.

Aquesta setmana faig pont, així que espero poder avançar força.

Continuarà...