dimecres, 30 de novembre del 2011

Diorama pont riu Freser (II)

Continuem amb la construcció del diorama.  He aconseguit una foto de l’altre costat del pont, i m’he adonat que tenia un mur de contenció malament, així que he hagut d’arrancar el que havia fet i tornar-ho a fer com l’original.
 
També he preparat el mur de suport d’un dels postes de catenària, sempre fixant-me en les fotos.


L’amic Josep Tordera, tot un manetes amb la soldadura de llautó m’ha fet els postes de la catenària, que no es poden trobar comercialment. Jo vaig fer el dibuix, i vaig buscar perfils de llautó el més petit possible, ja que no es pot aconseguir reduir exactament a escala 1:87, l’important és que l’efecte sigui el mes semblant possible a la realitat, i crec que ho estem aconseguint.
 
En Josep es va fer un utillatge per tal de doblegar el perfil de reforç interior. Quina paciència!.
A la foto veiem els resultats, a falta de fer el fil suport amb el aïlladors.Un cop modificada la infraestructura, vaig fer el pintat dels murs, zones de terra i llera del riu. Tot a base de pintura acrílica, barreja de colors a base de negre, blanc titani, ocre i siena.

Vaig aplicar terra sobre la pintura encara tendre per que s’agafes.
 
El fons del riu l’he fet en fons negre, amb passades de pincell sec amb tonalitats verdes, blavoses i groguenques, a l’espera de rebre la capa de resina. Veurem si dona resultat!
Propera fase: fixació de les pedres sobre la llera del riu i aplicació de gespa i vegetació.
 
Dissabte espero que en Josep em porti els postes per poder presentar-los al seu lloc abans de pintar-los.

Continuarà...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada