dimecres, 13 de maig del 2009

Canovelles County, aquí es fan trens !

No se si heu vist algun cop al Discovery Channel el programa American Choppers, on es relaten les aventures del taller O.T.C. de construcció de motos de la família Teutul, a Orange County als Estats Units.

Doncs el més semblant que podeu trobar aquí, a prop de casa nostra, transformat en versió ferroviària, és al taller de l’amic Pierre, on ens trobem molts dissabtes al matí per construir els nostres enginys de modelisme tripulat.

Es cert que no tenim les mateixes eines que disposen els yankis –quina meravella de màquina de tall a l’aigua-, i de vegades cal recórrer a les màquines dels “proveïdors” veïns, però ens anem sortint.

Com a la sèrie, si alguna cosa es fa malament, mai és culpa d’en Paul Fausto Teutul si no dels demès, però també sense la seva empenta, les locomotores mai arribarien a entregar-se al termini compromès.

El nostre equivalent al paio dels dipòsits a cop de martell és en Pierre, i si el “xispa” Jordi te problemes per passar cables, la culpa és del disseny d’en Paul Jr (jo mateix).

També tenim un bon pintor que no té res que envejar a l’artista de l’altre costat del Atlàntic, en Joaquim.

La veritat, bromes a banda, estic molt satisfet de la feina feta amb el companys d’afició aquests darrers dos anys que ha durat la construcció de 11 tractorets de cinc polzades a cal Pierre.

Amb aquestes línies vull agrair a en Fausto, Pierre, Joaquim i Jordi el seu esforç i dedicació, que han fet possible transformar a la realitat els meus plànols i gaudir tots junts de la nostra afició.

1 comentari:

  1. Toni! quina canya, ja tinc un altre "lloc" favorit a la xarxa. Preciós l'article, encara flipo.
    Avui he fet les proves al circuit de l'0nzè tractoret, tot OK
    enhorabona!!!!

    jordi

    ResponElimina